Home

Latest

The latest news from the Joomla! Team

šuniukai

 

Mes kartais turime malinua šuniukų. Kitu atveju yra patikimų kontaktų Europoje ir galime padėti įsigyti ar parvežti darbinių linijų šunų ar šuniukų skirtų darbui sportui ar aktyviam laisvalaikiui.

 

2017 Planuojama vada, patikrinta ir veikianti kombinacija!

 

Kreipkitės ir mes Jums padėsime!

 

 

 

Hans in LT 2014

 

Belgų ringas Lietuvoje ir mūsų klube Degantis Kraujas Malinua

 

Belgija 2013 rugsėjis

 

Grižome iš savo eilinės ir vėlgi tuo pačiu superinės kelionės iš Belgijos, kur toliau treniravomės Belgų ringą su savo gerais draugais. Taip pat žiūrėjom NVBK CAT3 čempionto finalą, kuriame dalyvavo mūsų geras draugas Gunter Mertens kur užėmė garbingą 5 vietą. Iš tikro jis buvo vertas daugiau ir šiek tiek sugrojo politika tai buvo "pavogti" keli taškai. buvo neabejotinai geriausias ir įspūdingiausias šuo su didele širdimi bei galingu "varikliu" ir tuo pačiu sunkiu charakteriu. Neabejotinai kuo toliau tuo bus tik geriau ir įspūdingiau. Linkime jam sėkmės CAT2 kitais metais. Čia galite rasti foto 

 

Belgų Ringo stovykla su Hansu Verbruggen Degantis Kraujas Malinua klube

Sveiki,

 

Apsilankę keletą kartų Belgijoje pas moderniausius šių dienų dresuotojus tokius kaip Bart Bellon, Hans Verbruggen, Gunter Mertens ir pagauti įkpėpimo pasidarėme Belgų ringo bazę pagal visus standartus savo klube. Manau, kad tai vienintelė tokia aikštelė pabaltyje. Taigi įsirengę bazę ilgai nelaukėme ir surengėme 4 dienų stovyklą, kur pasikvietėme superinį dresuotoją Belgų ringo figūrantą Hans Verbruggen tęsti savo Belgijoje pradėtų darbų, o taip pat supažindinti ir kitus lietuvaičius su šiuo dresuotoju bei Belgų ringo subtilybėmis. Kadangi Hansas labai atviras ir plataus požiūrio žmogus dalyvaujantis daugelį IPO stovyklų su Top trenineriais, jis padėjo ir kai kuriems mūsų IPO sportininkams pagilinti savo žinias dresūroje. Manau daugelis suprato, kad puzlėje yra žymiai daugiau detalių nei galvojo iki šiol. O tai yra gerai, nes tai verčia galvoti ir daugelį dalykų teks stengtis padaryti geriau. Hansas saves negailėjo ir darbas buvo labai produktyvus, virė nuo ankstyvo ryto iki sutemų, o kartais ir sutemus. Dienos prabėgo kosminiu greičiu ir manau visiems paliko tikrai daug gerų įspūdžių. ir atidirbo su kaupu. Čia galima rasti foto. Greitai bus video. O mes su Hansu greitai susitiksime Belgijoje vėl, o taip pat tikimės kad jis ne paskutinį kartą buvo pas mus.

 
More Articles...